Living with Novo Nordisk

 

Genom våra anställdas nära och kära, berättas historien om Novo Nordisk i den larmande trafiken i Varanasi i Indien, på den glittrande oceanen utanför South Carolina och i en stilla skog i Danmark.

Se filmen och upplev hur vi arbetar med att göra förändringar för människor som lever med diabetes och andra allvarliga kroniska sjukdomar.

Om Novo Nordisk

Inom Novo Nordisk verkar vi för att driva förändring för att kunna bota diabetes och andra svåra kroniska sjukdomar.

Novo Nordisk är ett globalt läkemedelsföretag med mer än 95 års erfarenhet av innovation och ledarskap inom diabetesbehandling. Vi har genom detta även samlat erfarenheter och kunskaper för att hjälpa människor som drabbas av andra svåra kroniska sjukdomar: blödarsjuka, tillväxtrubbningar och fetma.

Novo Nordisk, med huvudkontor i Danmark, har mer än 40 000 anställda i närmare 80 länder och marknadsför produkter i fler än 170 länder.


Vår företagskultur

Novo Nordisk Way talar om vilka vi är, vart vi strävar och hur vi arbetar. Som anställda har vi alla ett ansvar att handla i enlighet med Novo Nordisk Way och att hjälpa varandra att förstå vad det innebär.

 

Novo Nordisk Way

file

Vi brinner för att hjälpa människor

Historien om Novo Nordisk sträcker sig mer än 95 år tillbaka i tiden

Det hela började när August Krogh, Nobelpristagare och professor vid Köpenhamns universitet, bestämde sig för att börja tillverka det nya mirakelläkemedlet insulin.

 

Novo Nordisk historia

Novo Nordisk historia


 

Senast uppdaterad:  den 29 augusti 2019SE19NNM00011

Fakta och siffror

Huvudkontor
Danmark

Internationellt
Finns i närmare 80 länder

Arbetsstyrka
Mer än 40 000 anställda

Produktområden
Diabetes
Hemofili
Tillväxtrubbningar
Kvinnohälsa

Generell information
Mer fakta och siffror här.

Öppen rapportering av värdeöverföringar till hälso-och sjukvården här