Det är en möjlighet att förbättra livet för de miljontals människor som lever med en allvarlig kronisk sjukdom.

Oavsett om du arbetar med att leverera insulin till patienter runt om i världen eller upptäcker nästa stora genombrott på en av våra toppmoderna forskningscentrum, så är du med och förändrar liv.

På Novo Nordisk i Sverige kan du göra skillnad. Det finns bland annat karriärsmöjligheter inom Clinical, Medical & Regulatory Affairs, Marketing & Commercial Development, Market Access & Public Affairs, Sales samt Finance & Commercial Excellence.

Vi är ett stolt life science-företag, med uppdraget att hjälpa människor som lever med kroniska sjukdomar att leva fullständiga och oberoende liv. Miljoner människor behöver oss.

Vi inspireras av livet i alla dess former, upp- och nedgångar, möjligheter och utmaningar.

Från våra kollegor i labbet, som arbetar för att förändra liv genom banbrytande behandlingar, till våra arbetskamrater som sätter hållbarhet i centrum för våra processer och arbetar för att förlänga livet på vår planet, så är uppdraget att förbättra liv kärnan i allt vi gör.

Förändring är konstant — förändring i livsstil, förändring i teknik, förändring överallt. På Novo Nordisk väntar vi inte på förändring. Vi skapar den.

Vi är ett dynamiskt företag i en ännu mer dynamisk bransch. Vi vet att det som tagit oss dit vi är idag inte nödvändigtvis är det som kommer göra oss framgångsrika i framtiden.

Därför arbetar vi outtröttligt för att förbättra vårt arbetssätt och livet för de patienter vi finns till för. Vi skapar innovativa lösningar som passar människors sätt att leva. För att åstadkomma det arbetar vi i en anda av öppenhet och experimentlusta, och vi strävar efter hög kvalitet utan att vara fixerade vid perfektion.

Vi värdesätter våra medarbetare för de unika färdigheter, bakgrunder och perspektiv de tillför Novo Nordisk. Vi arbetar kontinuerligt för att få fram det bästa hos alla våra medarbetare, erbjuda möjligheter till utveckling och skapa en kultur för rörlighet inom företaget. Vi strävar efter att erbjuda en arbetsplats som är bra att vara på och som känns bra att representera.

Det är väldigt viktigt att alla som arbetar på Novo Nordisk känner att de har befogenheter- både som anställda och som individer. Vi bör alla ha möjlighet att agera snabbt, fatta beslut och vara flexibla.

Med en karriär på Novo Nordisk kommer du uppleva en skillnad redan från start. En känsla av inspiration som kommer från en gemensam tro på att vara en drivkraft för positiv förändring för människor, familjer och samhällen överallt, och att vi gör det tillsammans.

Vi förlitar oss på den gemensamma potentialen och samarbetet mellan våra mer än 64 000 medarbetare. I videon här ovanför träffar ni Marie Darting, en av våra forskare. Hon berättar om sitt arbete som formuleringsforskare, sitt perspektiv på utvecklingsplaner och den inverkan hon känner att hennes arbete har på människor som lever med kroniska sjukdomar.

Chris Sumter, Novo Nordisk USA.

Vi grundades 1923 och idag är vi ett globalt läkemedelsföretag med huvudkontor strax utanför Köpenhamn i Danmark.

Vi har ett tydligt mål: att besegra allvarliga kroniska sjukdomar som diabetes, hemofili, tillväxtrubbningar, obesitas och ateroskleros. Vi gör det genom banbrytande vetenskapliga genombrott och vi gör det genom att öka tillgängligheten på våra läkemedel och arbeta för att förebygga och i slutänden bota de sjukdomar vi behandlar.

Med nästan 100 års erfarenhet, en av de bredaste portföljerna med diabetesprodukter inom hälso- och sjukvårdsindustrin, samt en prisbelönt pipeline med innovativa produkter, bygger vår framgång på våra företagsvärderingar- The Novo Nordisk Way.