Ladda ner appar och lyssna på poddar

Här finns appar för beräkning av hypoglykemirisk, podden Diabetes Knowledge in Practice, GO VR360 samt patientappen för Ozempic® för nedladdning till din smartphone.

Vi kommer kontinuerligt lägga till nya appar, så registrera gärna din e-postadress här så du får snabb information om våra nyheter.

 

Hypo Risk Score

Hypo Risk Score

Denna app har utvecklats för att erbjuda en enkel metod som illustrerar risken för allvarlig hypoglykemi (ADA:s definition) hos patienter med typ 2-diabetes, baserat på 5 faktorer. Appens verktyg bygger på poolade data från DEVOTE – en diabetesstudie med kardiovaskulära utfallsmått.

LEVERANTÖR: Novo Nordisk A/S


STORLEK: 31 MB


KATEGORI: Hälsa och motion


COPYRIGHT: ©Novo Nordisk A/S 2017

 

Ozempic® patient-app

Ozempic® patient-app

Ozempic®-appen är för vuxna med typ 2-diabetes som har fått Ozempic® utskrivet. Appen tillhandahåller användbara tips, coaching och praktiska verktyg för att komma igång och hålla motivationen uppe under behandlingen.

LEVERANTÖR: Novo Nordisk A/S


STORLEK: 24,1 MB


KATEGORI: Medicin


COPYRIGHT: ©Novo Nordisk A/S 2019

 

Diabetes knowledge in practice

Diabetes knowledge in practice (Podd)

Varannan vecka får du en summering av nya studiedata, riktlinjer och expertutlåtanden rörande hela diabetesfältet, med röster från hela världen. Denna podd är enbart avsedd för vårdpersonal.

ÄMNE: Liberum IME


KATEGORI: Medicin/Hälsa & motion


COPYRIGHT: ©Liberum Independent Medical Education

 

Lyssna här

Hypo VR

Hypo VR

Hypo VR360 är ett utbildningsverktyg som hjälper användaren att förstå symtomen för hypoglykemier (lågt blodsocker) via en virtual reatyupplevelse. Appen är designad för VR-glasögon till mobilen, såsom Google Cardboard VR. Användning med hörlurar rekommenderas.

LEVERANTÖR: Novo Nordisk A/S


STORLEK: 22,5 MB


KATEGORI: Medicin


COPYRIGHT: ©Novo Nordisk A/S

 

 

 

  

Senast uppdaterad:  den 28 maj 2020

SE20HCP00006