Job agent

Välkommen som prenumerant på Job Agent!

Du kommer få ditt första mejl när en tjänst som matchar din profil och dina preferenser finns tillgänglig. Medan du väntar så rekommenderar vi att du tar en titt på våra senast publicerade jobb, eller läser om Novo Nordisk som arbetsplats.

Faq

Frågor vi ofta får

När du har sökt en tjänst kan du följa statusen för rekryteringsprocessen genom att logga in på din profil och välja Jobb i menyn.

För att få tillgång till din profil utanför ansökningsprocessen så måste du välja en utannonserad tjänst på novonordisk.se och klicka på Ansök nu. När du klickar på Ansök nu omdirigeras du till jobbsidan där du kan välja Visa profil i den övre menyraden. Logga in och välj Jobb i menyn.

När du har loggat in kan du gå in på den eller de tjänster du sökt, visa dina ansökningar och status för dina ansökningar.

Ja, du kan redigera ditt CV som ligger i din profil så länge din profil är aktiv i vårt system.

Logga in på din profil och välj Mina dokument på kandidatprofilsidan. Här kan du till exempel ladda upp ett uppdaterat CV direkt från din enhet, via drop box eller Google Drive. Du kan bara ha en CV-version uppladdad  åt gången.

När du har sökt en tjänst hos Novo Nordisk får du ett automatiskt meddelande som informerar dig om att din ansökan har mottagits.

Talent Acquisition kommer att granska ditt CV och din ansökan för att se hur de överensstämmer med kraven för rollen. Om din profil stämmer överens med rollen och du går vidare i processen, kommer du kontaktas av en representant för Novo Nordisk Talent Acquisition för nästa steg. 

Du kan alltid se status för din ansökan under Visa profil och där välja Sökta jobb.

Talent Acquisition kommunicerar med kandidaterna i olika faser genom hela rekryteringsprocessen. I de allra flesta fall kommer du åtminstone få ett mejl om hur det har gått för dig i den aktuella rekryteringen.

Du kan alltid se status för din ansökan under Visa profil och där välja Sökta jobb.