Karriärmöjligheter

 

Är du redo för en karriär som förändrar liv?

Vi är alltid på jakt efter talang och passion.
Sök bland våra lediga tjänster och bli en del av vårt globala team.

Sök jobb hos oss!

Sök våra lediga tjänster

För närvarande har vi många lediga tjänster över hela världen, så chansen är stor att det finns ett jobb som passar just dig.

Vad gör jag om mitt drömjobb inte är tillgängligt just nu?

Om vi för tillfället inte har några lediga tjänster som passar just dig så rekommenderar vi att du registrerar dig på vår Job Agent. Så fort en relevant tjänst blir ledig kommer vi att meddela dig.

Innan du ansöker

Om du hittar en tjänst du vill söka så börjar du med att fylla i en kandidatprofil. Det är enkelt och du kan göra det både innan och efter att du hittat en tjänst du är intresserad av. Du kan alltid se dina aktuella ansökningar i din kandidatprofil.

Missa inte en karriärmöjlighet!

Om våra lediga jobb inte riktigt passar dig — håll ut! Vi meddelar dig så snart en relevant tjänst dyker upp.

Frågor vi ofta får

När du har sökt en tjänst kan du följa statusen för rekryteringsprocessen genom att logga in på din profil och välja Jobb i menyn.

För att få tillgång till din profil utanför ansökningsprocessen så måste du välja en utannonserad tjänst på novonordisk.se och klicka på Ansök nu. När du klickar på Ansök nu omdirigeras du till jobbsidan där du kan välja Visa profil i den övre menyraden. Logga in och välj Jobb i menyn.

När du har loggat in kan du gå in på den eller de tjänster du sökt, visa dina ansökningar och status för dina ansökningar.

Ja, du kan redigera ditt CV som ligger i din profil så länge din profil är aktiv i vårt system.

Logga in på din profil och välj Mina dokument på kandidatprofilsidan. Här kan du till exempel ladda upp ett uppdaterat CV direkt från din enhet, via drop box eller Google Drive. Du kan bara ha en CV-version uppladdad åt gången.

När du har sökt en tjänst hos Novo Nordisk får du ett automatiskt meddelande som informerar dig om att din ansökan har mottagits

Talent Acquisition kommer att granska ditt CV och din ansökan för att se hur de överensstämmer med kraven för rollen. Om din profil stämmer överens med rollen och du går vidare i processen, kommer du kontaktas av en representant för Novo Nordisk Talent Acquisition för nästa steg. Du kan alltid se status för din ansökan under Visa profil och där välja Sökta jobb.

Talent Acquisition kommunicerar med kandidaterna i olika faser genom hela rekryteringsprocessen. I de allra flesta fall kommer du åtminstone få ett mejl om hur det har gått för dig i den aktuella rekryteringen.

Du kan alltid se status för din ansökan under Visa profil och där välja Sökta jobb.